Sosyal Medyada Biz

Şuanda Sitemizde 197 Kategoride Toplam 2110 Ürün Bulunmaktadır.

Ayı Heykelleri

Ana Sayfa » blog » Ayı Heykelleri

Bahçe heykelleri birbirinden farklı çeşitlerde bulunabilmektedir. Özellikle hayvan figürleri tercih edilerek dekora edilen bahçelere sıkça rastlamaktayız. Bahçelerin büyüklüğü ve küçüklüğü gibi kriterler de heykel seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken noktalardan biridir. Ayı heykeli modelleri sitemizin en çok tercih edilen bahçe heykeli modelleri arasında olup çeşitli mekanlar için uygun boyutları bulunmaktadır.

Ayı heykelleri

Değişik Hayvan Heykeli Modelleri

Ayı heykelleri genellikle büyük hayvan heykelleri modelleri arasında bulunmaktadır. Bu nedenle büyük alanlarda sergilenmek üzere koyulabilmektedir. Bazı mekanların giriş kapılarında da yer alabilmektedir. Hayvan heykelleri yalnızca bahçelerde değil, iç mekan yerlerde de kullanılıyor. Ev, balkon gibi yerlerde daha minimal hayvan heykelleri tercih edilirken, dış mekanlarda boyut olarak büyük heykeller tercih edilebilmektedir. Ayı heykelleri genellikle açık alan mekanlarda kullanılmaktadır.

Ayı maketleri

Ayı Heykeli Modelleri

Sitemizde yer alan ayı heykel modelleri ile farklı görünümler elde etmeye çalıştık. Boyut itibariyle büyük hayvan heykelleri kategorisinde yer alan ayı heykel modelleri kaliteli malzeme kullanılarak yapılmaktadır. İstenildiği taktirde renk seçeneği bulanan heykel modellerimizde genellikle kahverengi ve boz ayı modelleri tercih edilmektedir. Ayrıca çiçeklik şeklinde bulunan ayı hayvan heykeli modelleri de sıklıkla bahçeler için tercih edilmektedir. Yeni ve değişik hayvan heykelleri modelleri için bizlerden hizmet alabilirsiniz. Montajı tarafımızdan yapılmakta ve kullanılan malzemelere göre taşınması oldukça kolaydır.

Ayı heykel fiyatları

Ayı Heykeli Fiyatları

Fiyatlarımızı malzemelerimizin kalitesine oranla hesaplı olarak sunmaktayız. Bu nedenle bahçe heykeli işinde sıkça tercih edilmekteyiz. Sizler de sayfamızı inceleyerek yaşam alanlarınızı güzelleştirmek için sunduğumuz uygun fiyatlı hayvan heykelleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ayı heykeli fiyatları heykelin modeline göre değişmektedir. Her hayvan heykeli modelimizde olduğu gibi tamamen gerçekçi bir görünüm elde edilmesi amacıyla heykellerimiz el işçiliğiyle yapılmaktadır. Farklı hayvan heykeli modelleri ve hesaplı bahçe heykelleri arıyorsanız doğru yerde olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Dekorasyon konusunda sizlere bahçe heykelleri ile yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

Ayı bahçe heykelleri

İlgili Terimler :

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz